" U n i c o r n "

flaw

welcome hehe


" I am? amirah and yeah already turning 15 on july eleven "

Drop your hello here!

<




Birthday surprise........}
29 Jul 2016 | 14:08 | 0Comment


*wawa is missing*

Hi..................hahaha where/how should I start? 

Harini aku nak cerita pasal birthday surprise aku yang budak budak ni plan.. Memang tak expect langsung la, semua cakap balik lewat hari tu, nak exam kan? balik lewat untuk pe lagi, study ah..

Surprise ni dah lepas kot? Birthday aku 11/7 dorang sepraiskan 12/7 hahha ce kira dah berapa hari lepas? hahaha biarlah aku nak cerita jugakk..

Petang tu, ramai jugak la geng aku cakap balik lewat sebab nak study, yea aku sangat blur masa tu. Ok guys nak study kan, kiteorg set tempat study tepi padang, ohoo angin sepoi-sepoi bahasa kahkah. Makanya, aku pun suruh lah bat ajar aku, masatu aku mintak dia ajarkan maths. Math susah gila tapi aku minat hahah. 

Tengah aku hadam ilmu yang bat bagi tu, aku dengar lah orang nyanyi lagu birthday hahahah heksaited kemain, tapi dalam hati jela.. Aku pun taktahu kenapa muka aku expressionless sangat masatu. 



Haha, inilah muka aku time dorang main spray-spray tu, aku takingat apa nama dia, malas nak google heheheh... 

So itulah ceritanya hahah, jom tengok gambar je ok :p




Inilah wawa aku yang missing dekat atas tadi, dah jumpa.....

Okdah, empat keping je korang boleh tengok :p letak banyak-banyak kang panjang pulak post ni, dahla first post hahahaha. 

So yea, terimakasih banyakkk gilaaaaaa kat budak-budak atas ni sebab buat makan-makan, hahah aku dah lame tak makan kek :3


xoxo,